luni, 24 martie 2008

Sistem Trafic - cerere dezbatere publica

CATRE

Primaria Municipiului Sibiu


Locuitorii centrului istoric au cerut in ultimele zile la sediul Observatorului Urban din Sibiu organizarea unei dezbateri publice organizata de Primaria Municipiului Sibiu cu tema: „Sistemul de trafic si parcari in centrul istoric Sibiu”.

La aceasta intalnire mediatizata in prealabil am dori sa fie invitati in special locuitorii din Centrul Istoric Sibiu si nu numai. De asemenea ar trebui invitati si reprezentatii Fundatiei pentru Reabilitare Urbana (continuatorii proiectului romano-german GTZ) in calitate de proiectanti si consultanti de implementare a sistemului de trafic in zona. Reprezentantii Primariei si ai Observatorului Urban ar trebui sa fie prezenti.

Dupa cum se stie 111 locuitori posesori de autoturisme din Centrul Istoric Sibiu (orasul de sus) au depus o petitie la Primaria Municipiului Sibiu, Consiliul Local si Prefectura pentru modificarea HCL 57/2007 privind circulatia in centrul istoric. Primaria a raspuns la aceasta petitie refuzand argumentat cererile locuitorilor.

Din dorinta de a media aceasta problema Observatorul Urban Sibiu doreste sa roage Primaria sa organizeze o dezbatere publica pe tema mai sus precizata in virtutea dialogului democratic si pentru o mediere a problemelor zonei. Credem ca dezbaterea punctuala la un an de la implementarea noului sistem de trafic este binevenita.

Asteptam raspunsul dumneavoastra pe adresa de email ObservatorulUrban@gmail.com sau pe fax la 0269-223112.

Niciun comentariu: